Doe mee in de film!

De haven van Hellevoetsluis bestaat dit jaar 400 jaar. Dat vieren we op 16 oktober met een spectaculaire film die wij samen met JULLIE gaan maken. Daarvoor zoeken we nog ongekend getalenteerde Hellevoeters, dus grijp de kans van je leven en pak je rol in de film over 400 jaar haven Hellevoetsluis!

Samen met het filmteam maken de geselecteerde deelnemers een creatieve film over de geschiedenis van de haven. Wil jij zingen over het ontstaan van de haven, componeren over de tijd van de zeevaarders, dansen in het droogdok of een ander creatief talent op het grote doek laten schitteren? Heb jij een ongekend creatief talent en wil je iets met de haven op een bijzondere manier?

Meld je dan voor 6 augustus aan via het inschrijfformulier en speel/zin/dans/doe mee in de film over de geschiedenis van de haven van Hellevoetsluis. Schrijf je in en schrijf geschiedenis!

Geschiedenis saai en stoffig? Welnee. Geschiedenis is groots en geweldig. Het is maar hoe je het brengt. Of het nu anno 2021 is, of 400 jaar geleden, de verhalen blijven altijd hetzelfde. Ruzie en oorlog, liefde en geluk, vernieuwing en drang om te bouwen, of dan weer verdriet en verval. Zo gaat het ook in Hellevoetsluis, al 400 jaar lang. In een prachtige film over de haven van Hellevoetsluis verbeelden creatieve Hellevoeters het verhaal van onze geschiedenis. Is dit echt iets voor jou en wil je samen met ons een idee uitwerken? Laat ons dan weten wat je talent is en waarom we contact met jou op moeten nemen, dan kunnen we samen het verhaal van de haven uitwerken en vertellen!

Wil je liever een persoonlijke havenherinnering delen? Dan kan dat natuurlijk ook! Mail je verhaal en/of foto’s naar info@400jaarhavenhellevoetsluis.nl. Voor het insturen van je havenverhaal geldt geen deadline.

Menu