Doe mee in de film!

De haven van Hellevoetsluis bestaat dit jaar 400 jaar. Dat vieren we op 16 oktober met een spectaculaire film die wij samen met JULLIE gaan maken. Daarvoor zochten we nog ongekend getalenteerde Hellevoeters, voor een rol in de film over 400 jaar haven Hellevoetsluis!

LET OP: Inmiddels zijn de aanmeldingen voor de film gesloten. Niet getreurd! We horen namelijk graag waarom de haven van Hellevoetsluis zo bijzonder voor je is. Heb jij een mooi verhaal om te delen of een bijzondere herinnering die zich afspeelt in de haven? Stuur ‘m in en vertel jouw havenverhaal aan de wereld.

Samen met het filmteam maken de geselecteerde deelnemers een creatieve film over de geschiedenis van de haven. Wil jij zingen over het ontstaan van de haven, componeren over de tijd van de zeevaarders, dansen in het droogdok of een ander creatief talent op het grote doek laten schitteren? Heb jij een ongekend creatief talent en wil je iets met de haven op een bijzondere manier?

Geschiedenis saai en stoffig? Welnee. Geschiedenis is groots en geweldig. Het is maar hoe je het brengt. Of het nu anno 2021 is, of 400 jaar geleden, de verhalen blijven altijd hetzelfde. Ruzie en oorlog, liefde en geluk, vernieuwing en drang om te bouwen, of dan weer verdriet en verval. Zo gaat het ook in Hellevoetsluis, al 400 jaar lang. In een prachtige film over de haven van Hellevoetsluis verbeelden creatieve Hellevoeters het verhaal van onze geschiedenis. In oktober onthullen we het hele verhaal!

Heb jij een bijzondere herinnering aan de haven of een mooi verhaal dat zich daar afspeelt? Mail je haven-verhaal en/of foto’s naar info@400jaarhavenhellevoetsluis.nl. Voor het insturen van je havenverhaal geldt geen deadline.

Menu