Misha (23) is altijd bezig geweest met muziek en zong vroeger al alle liedjes van voor naar achter mee. “Na een spoken word workshop, waarbij je heel ritmisch teksten of gedichten voordraagt, ben ik zelf meer gaan schrijven. Als ik me rot voel, helpt het wanneer ik dingen gevoelsmatig op papier kan zetten.”

Niet geboren, wel om te blijven

Misha woont sinds zijn twaalfde in Hellevoetsluis, in de oude vesting. “Ik heb altijd een goede tijd gehad hier. Ik kan me niet voorstellen dat ik ergens anders zou gaan wonen!” Heel bekend is hij nog niet met zijn teksten. “Ik vind het heel spannend om aan anderen te laten horen, ik hoop dat ik daar in kan leren groeien!” 

Niet iedereen houdt van Nederlandstalige rap, muziek, gedichten of teksten, maar voor een Nederlandstalige is dat natuurlijk wel de beste manier om je uit te drukken. “Zelfs mensen die niet zo van Nederlandstalige muziek houden, horen wel de potentie in mijn teksten. Dat vond ik heel leuke feedback om te krijgen. Ik ben steeds meer bezig met schrijven op muziek, zo rap of zing ik graag op instrumentale beats. Vooral als ik autorijd, ben ik vaak aan het freestylen!”

Durf jij ook je liefde voor Hellevoetsluis op een bijzondere manier te laten zien? Heb jij een mooi verhaal te vertellen dat zich afspeelt in de haven, of een bijzondere haven-herinnering die je wil delen?

Menu